Kosár tartalma:

Az Ön bevásárlókosara üres.

Nincs összehasonlítandó termék.

Keresés

Champagne-ok

A franciaországi Champagne-ban évszázadok során kidolgozott és finomított champagne-készítési eljárást alkalmaznak, a klasszikus pezsgő erről a vidékről származik, csak az ott termelt pezsgőket nevezhetik Champagne-nak. Céljuk nem kevesebb, mint hogy Champagne rajongói évről-évre azonos stílusú, kifinomult és elegáns, kimagasló minőségű pezsgővel koccinthassanak. Az ott készült italokhoz csak három szőlőfajta bora használható fel. A Chardonnay eleganciát, a Pinot Meunier gyümölcsösséget, míg a Pinot Noir testet, tartást ad a pezsgőnek. NON VINTAGE: Azaz nem évjáratos cuvée, amelyet legalább 15 hónapon át, de gyakran még hosszabban érlelnek. Általában a három szőlőfajta, pinot noir, pinot meunier és chardonnay házasítása, különböző évjáratokból és termőterületekről. ROSÉ: Champagne az egyetlen európai borvidék, ahol a rosé pezsgők készítése a fehér- és a vörösborok házasításával engedélyezett. Ez a módszer a rosé de l’assemblage, amely a régióban a legelterjedtebb. PRESTIGE CUVÉE A legjobb évjáratok és legértékesebb területek boraiból, kiváló minőségű tételekből házasított, különlegesen hosszan érlelt champagne. VINTAGE: Kizárólag egy adott évjárat boraiból házasított cuvée, amelyet legalább 3 évig érlelnek. BLANC DE BLANCS: Kizárólag fehér szőlőből, chardonnay-ból készített champagne. BLANC DE NOIRS: Kék szőlőből, pinot noirból és/vagy meunier-ből készül chardonnay hozzáadása nélkül.

Népszerűség
Csökkenő irány beállítása

Rács Lista

12 oldalanként

1-12-ig Össz.: 122

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Népszerűség
Csökkenő irány beállítása

Rács Lista

12 oldalanként

1-12-ig Össz.: 122

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5